Publicat: mie, nov. 12th, 2014

Cele mai uimitoare hoteluri de 7 stele din lume

In timp ce intr-un hotel de 5 stele esti tratat regeste, intr-unul de 7 stele poti avea o experienta si mai placuta de atat. Aici te vei simti cel mai important om din lume si vei primi cele mai bune servicii, atat timp cat vei avea bani sa platesti pentru ele.

Insidermonkey.com a realizat o lista cu cinci hoteluri de 7 stele. Cele mai multe sunt situate in Dubai, dar acestea nu sunt locuri obisnuite si te vor lasa cu gura cascata la propriu. Experienta de aici o vei tine minte toata viata. Totul va fi planificat pentru tine, va fi perfect, iar daca nu, probabil ca vei putea cere banii inapoi. Aminteste-ti doar sa te bucuri de fiecare clipa, pentru ca dupa aceea nu vei mai dori sa te intorci la viata ta obisnuita.

1. Burj Al Arab, Dubai – Hotel 7 stele

Burj Al Arab, hotelul cel mai uimitor din lume, care a facut Dubai-ul celebru, se afla pe o insula artificiala, legata de continent printr-un pod privat. Hotelul este facut sa arate ca vela unei nave si are in jur de 200 camere. Apartamentul regal costa aproximativ 18.000 de dolari pe noapte. Designul sau este menit sa reprezinte ciocnirea culturilor occidentala si orientala. Clientii acestui hotel beneficiaza de plimbari cu elicopterul pentru a vedea cat mai bine Dubaiul, calatorie simulata cu submarinul, masa la unul dintre cele mai bune restaurante din lume si intrare la parcul acvatic privat.

Burj Al Arab, Dubai

2. Pentominium, Dubai – Hotel 7 stele

Acest hotel este deja fascinant datorita arhitecturii sale. Este un zgarie-nori gigant cu design SF. Desi lucrarile de constructie nu au fost finalizate inca, este de asteptat ca acesta sa fie una dintre cele mai uimitoare cladiri din lume, cu o inaltime de 516 metri. Oaspetii se vor bucura de servicii de majordom, plimbari cu barca, service-uri auto, restaurante, baruri, piscine private de-a lungul coastei.

Pentominium, Dubai

3. Square Hotel & Mall, Orlando – Hotel 7 stele

In inima Disneyland va exista un hotel de 7 stele pana in 2017. Acest proiect este unul dintre cele mai ambitioase din America. Hotelul va costa aproximativ 400 de milioane de dolari si va avea o capacitate de 1.250 de camere. Acesta va avea doua turnuri, o punte de observatie, restaurante din intreaga lume si chiar un mall in interior. Grupul Blackmine care dezvolta acest proiect sustine ca va fi cel mai luxos hotel din America.

Square Hotel & Mall, Orlando 7 stele

4. PanguPlaza (MorganPlaza), Beijing – Hotel 7 stele

Situat in cartierul Olimpic de la Beijing, acesta este cel mai luxos hotel din China. Hotelul dispune de doua pavilioane, restaurante din intreaga lume si include chiar si un templu. Holul este decorat cu stalpi de marmura, in timp ce apartamentele sunt decorate cu tapet de matase. Piscine private, jacuzzi, paturi gigantice si tot ceea ce iti doresti, poti gasi aici. Hotelul este decorat intr-un mod care descrie intreaga istorie a Chinei, astfel ca ai impresia ca te afli intr-un muzeu. Apartamentele pot fi inchiriate cu 800.000 dolari pe an. Bill Gates este unul dintre oaspetii sai celebri, si stim cu totii ca are gust bun si isi pot permite.

PanguPlaza (MorganPlaza), Beijing

5. Emirates Palace, Abu Dhabi – Hotel 7 stele

Construirea acestei capodopere a costat in jur de 3,9 miliarde de dolari. Hotelul este situat pe propria plaja privata si este inconjurat doar de gradini frumoase. Conditiile de cazare sunt nemaipomenite, cu camere decorate in marmura si aur, coniac de 15.000 dolari, caviar, piscine, terenuri de tenis, rugby, plaje private pentru fiecare camera. Cele mai scumpe camere sunt rezervate tot timpul anului pentru membrii familiei care conduce Emiratul respectiv. Acest loc este unul perfect pentru a te relaxa si a uita de realitate, dar ai grija sa ai suficienti bani, pentru ca tariful pentru o camera porneste de la 12.000 de dolari.

Emirates Palace, Abu Dhabi

Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Ceata plutind deasupra orasului Cape Town - Africa de Sud Hong Kong Imaginati-va locuind aici!- Hallstatt, Austria Ponte Vecchio - Italia Praga - Cehia Rio de Janeiro - Brazilia
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

Cele mai uimitoare hoteluri de 7 stele din lume