Publicat: lun, apr. 14th, 2014

FACEBOOK A LANSAT BUTONUL „Dislike”. Vezi unde il gasesti!!!

facebook-dislike-button

Inca de la lansarea retelei sociale, butonul “Like” a fost o caracteristica foarte populara, insa nu existat nicio modalitate de a-ti exprima dezacordul, cu un „dislike”.

Facebook nu introduce un buton „Dislike” propriu-zis, insa aplicata de mesagerie a serviciului va primi un sticker cu un deget in jos, ca parte a unui pachet gratuit, lansat in weekend.

Noul sticker este disponibil in magazinul de stickere, accesibil din fereastra de chat.

Desi nu va aduce mult-asteptatul buton “Dislike”, pentru comentarii si statusuri, veti putea sa va aratati nemultumirea in timpul discutiilor cu prietenii, sau sa va exprimati dezacordul asupra opiniilor si mesajelor  trimise de acestia.

Buton dislike facebook

Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Ceata plutind deasupra orasului Cape Town - Africa de Sud Imaginati-va locuind aici!- Hallstatt, Austria Istanbul Nava Spatiala Enterprise deasupra orasului Sao Jose dos Campo - Brazilia Ponte Vecchio - Italia Valletta-Malta
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

FACEBOOK A LANSAT BUTONUL „Dislike”. Vezi unde il gasesti!!!