Publicat: lun, apr. 14th, 2014

Facebook schimbă regulile – VEZI despre ce este vorba!

facebookRețeaua de socializare Facebook vrea să facă un fel de „curățenie”. Echipa de specialiști condusă de Mark Zuckerberg ar urma să aplice un sistem care să detecteze postările care cerșesc „Like” și „Share” și să le facă aproape „invizibile” în News Feed-ul utilizatorilor.

Mai exact, ce fel de postări vor trece în „umbră”? Ca exemplu vă dăm așa zisele campanii de social media de după accidentul din munții Apuseni: „LIKE = Dumnezeu să-i ierte!”, „Share = Respect”.

Șantajul acesta emoțional adresat stăpânului mouse-ului poate a funcționat la o mătușă mai superstițioasă, care chiar crede într-un demers sincer al cerui care a postat. Poate spuneți că e alegerea ei, însă problema e că „Like-ul” și „Share-ul” îți vor apărea ție în News Feed. Iar dacă ai o familie numeroasă, cu multe mătușe superstițioase, s-ar putea să te enervezi. Facebook vrea să elimine astfel de conținut care nu e relevant.

Cei de la Facebook spun și că utilizatorii s-au plâns de faptul că se întâmplă de multe ori să vadă fotografii și clipuri virale repostate de alte pagini, iar acest lucru devine supărător. Astfel, o poză virală printre prietenii tăi îți va apărea o singură dată, maxim de două ori în News Feed.

De asemenea, Facebook va fi mult mai atent și la paginile care au postări cu link-uri înșelătoare, care te trimit spre pagini cu multe reclame.

Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Alesund - Norway Apus de soare in Paris (Franta) Ceata plutind deasupra orasului Cape Town - Africa de Sud Furtuna apocaliptica apropiindu-se de Syndey Hong Kong Praga - Cehia
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

Facebook schimbă regulile – VEZI despre ce este vorba!