Publicat: lun, apr. 21st, 2014

Facebook va lansa curand o noua caracteristica!? – „Recomandare”. Vezi despre ce este vorba ?

caracteristica facebook

Facebook, se pare, ca va lansa,  cat de curand o noua caracteristica menita sa serveasca intereselor utilizatorilor. Aceasta caracteristica le va permite utilizatorilor sa ceara prietenilor o recomandare despre un film, o melodie, un serial, etc.

Un utilizator  de pe Facebook( Matteo Gamba), a sesizat, din intamplare aparitia acestei caracteristice, primind de la Facebook, o notificare  prin care i se cerea sa solicite unui prieten, o recomandare despre un film vazut de acesta,  sau o carte care i-a placut.

Intrebat de cei de la Inside Facebook, un  purtator de cuvant al Facebook, a declarat ca acela (butonul de recomandare) nu a fost un test.

facebook2

 

Si totusi, ceva a fost. Facebook ne-a obisnuit cu negarea unor zvonuri, care mai apoi s-au adeverit.

 

Ati primit si voi astfel de notificari? 

Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Ceata plutind deasupra orasului Cape Town - Africa de Sud Hong Kong Imaginati-va locuind aici!- Hallstatt, Austria Ponte Vecchio - Italia Praga - Cehia Rio de Janeiro - Brazilia
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

Facebook va lansa curand o noua caracteristica!? – „Recomandare”. Vezi despre ce este vorba ?