Publicat: sâm, iun. 14th, 2014

Google isi dezvolta afacerea in „Univers”. A cumparat Skybox

Google-SkyboxGoogle a cumparat pentru 500 de milioane de dolari compania Skybox Imaging, specializata in proiectarea de sateliti, urmand ca achizitia sa ajute la imbunatatirea serviciilor de harti.

Skybox a proiectat sateliti care surprind imagini detaliate, pe care le transmit ulterior clientilor, potrivit Bloomberg.

„Satelitii Skybox vor ajuta la mentinerea acuratetii Google Maps, prin imagini actualizate. In timp, speram ca echipa si tehnologia Skybox sa poata imbunatati accesul la internet si trimiterea de ajutor in caz de dezastre – domenii de interes pentru Google de mult timp”, a notat Google.

Compania cauta constant achizitii care sa-i asigure intarea pe noi piete si sa consolideze serviciile traditionale ale Google, inclusiv harti si cautarea online.

Descopera Lumea

Scrii un cuvant...cuvantul scris e un leac sau o otrava. Tu vei muri, dar tot ce-ai scris ramane-n urma drum deschis spre moarte sau spre paradis, spre ocara sau slava...
Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Alesund - Norway Kiev - Ucraina Millau Viaduct Franta Mount-Roraima-Venezuela. Praga - Cehia Rio de Janeiro - Brazilia
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

Google isi dezvolta afacerea in „Univers”. A cumparat Skybox