Publicat: joi, apr. 24th, 2014

Google maps Street View a adaugat „capsula de timp” digitala, pentru a oferi retrospectiva vizuala a locurilor

google-street-view-car

Noua caracteristica de calatorie in timp a fosta adaugata miercuri, in aplicatia Street View al Google Maps, o aplicatie ce atragea mai mult de 1 miliard de vizitatori in fecare luna.

Street view va include acum o optiune care ne permite sa vedem cum au evoluat unele cartiere sau repere in diferite perioada in ultimii sapte ani.

Google Street View va continua sa colecteze imagini si sa le adauge acestei caracteristici, care va fi mereu actualizata.

„Pe masura ce timpul trece, multe dintre aceste imagini vor deveni de epoca” a spus Vinay Shet manager de produs la Google.

El a mai adaugat ca: „Vrem ca hartile noastre sa fie cat mai cuprinzatoare, construind o imagine digitala a lumii”

Aceata noua caracteristica este gratuita, optiunea de a declansa calatoria in timp fiind la indemana oricui.

Este foarte interesant de vazut cum au avut loc schimbari de-a lungul anilor, chiar daca calatoria in timp este doar din 2007 pana in prezent. Puteti vedea cu ochii vostri cum au evoluat lucrurile dupa diverse dezastre (Cutremurul din japonia, Uraganul Katrina din SUA, etc)

freedom tower street view

street-view-time-machine

street view mexico city

Totusi caracteristica nu este implementata inca decat in 55 de tari, iar atunci cand in zona voastra este disponibila, apare un ceas mic in coltul din stanga al imaginii.

Desi Google Street View, estompeaza imaginile cu persoanele care au solicitat acest lucru, unele cadre pot avea un impact emotional, deoarece pot fi surpinse persoane care in prezent nu mai exista, situatii hilare, momente de bucurie sau de tristete din viata unora.

Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Apus de soare in Paris (Franta) Millau Viaduct Franta Mount-Roraima-Venezuela. Nava Spatiala Enterprise deasupra orasului Sao Jose dos Campo - Brazilia Ponte Vecchio - Italia Praga - Cehia
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

Google maps Street View a adaugat „capsula de timp” digitala, pentru a oferi retrospectiva vizuala a locurilor