Publicat: lun, apr. 14th, 2014

LG a lansat primul televizor cu ecran curbat in Romania

LG-First-OLED-TV-truezone.ro_LG a lansat seara trecuta primul televizor cu ecran curbat pe piaţa din România, cu display OLED. Preţul estimativ pentru modelul de 55 de inci / 139 cm (EA9800) este de 9000 euro.

Prin arcuirea în interior, întreaga suprafaţă a ecranului este orientată la distanţe egale faţă de ochii privitorilor, elimindând problemele de „distorsionare vizuală” sau de pierdere a detaliilor, explică producătorul coreean.

Prima apariţie în public a acestui model a avut loc la expoziţia de electronice din Las Vegas, din luna ianuarie. Germania este prima piaţă din Europa în care a fost vândut oficial, de la sfârşitul lunii august.

Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Ceata plutind deasupra orasului Cape Town - Africa de Sud Hong Kong Imaginati-va locuind aici!- Hallstatt, Austria Ponte Vecchio - Italia Praga - Cehia Rio de Janeiro - Brazilia
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

LG a lansat primul televizor cu ecran curbat in Romania