Publicat: joi, apr. 17th, 2014

Telefonul 3D cu tehnologie holografica de la Amazon va fi lansat anul acesta?!

telefonul 3dSe zvoneste ca, Amazon va anunta in luna Iunie cum ca va lansa in Septembrie un telefon cu tehnologie 3D. Telefonul 3D va avea 4 camere video care urmaresc privirea si fata utilizatorului relativ la telefon pentru a face ca imaginile sa arate ca o aparitie holografica pe ecran.

Cei de la BGR sustin ca telefonul va fi destul de subtire, iar ecranul va avea 4,7 inch.

Asteptam cu interes aceasta tehnologie, urmand sa ne pronuntam asupra fiabilitatii ei  cand vom avea mai multe detalii. Tehnologia holografica,  de la Telefonul 3D, nu a mai fost folosita pana acum la smartphon-uri, ceea ce ii confera acestui tip de telefon titlul de inovator al tehnologiei Smartphone.

Descopera Lumea

Scrii un cuvant...cuvantul scris e un leac sau o otrava. Tu vei muri, dar tot ce-ai scris ramane-n urma drum deschis spre moarte sau spre paradis, spre ocara sau slava...
Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Apus de soare in Paris (Franta) Furtuna apocaliptica apropiindu-se de Syndey Imaginati-va locuind aici!- Hallstatt, Austria Kiev - Ucraina Millau Viaduct Franta Mount-Roraima-Venezuela.
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

Telefonul 3D cu tehnologie holografica de la Amazon va fi lansat anul acesta?!