Publicat: joi, sept. 11th, 2014

Google Hangouts permite apeluri vocale gratuite pe internet

google hangouts

Grupul american Google permite, incepand de miercuri, utilizarea aplicatiei sale Hangouts de pe dispozitivele mobile pentru efectuarea de apeluri vocale gratuite sau cu costuri reduse pe internet, dupa modelul serviciului Skype.

„Hangouts permite deja trimiterea unui mesaj rapid si demararea unei conversatii video in grup” , a explicat unul dintre directorii de produs din cadrul grupului Google, Amit Fulay, intr-o nota explicativa publicata pe blogul companiei.

„Dar, uneori, este mai bine sa suni pur si simplu (o persoana) pentru a-i spune: „Te iubesc”. Odata cu noua versiune Hangouts, acest lucru este de acum posibil”, a adaugat el.

Google a fuzionat capacitatile serviciului sau de apel online Google Voice cu aplicatia sa de mesagerie Hangouts, care cunoaste un veritabil succes pe reteaua de socializare Google+, permitand mai ales realizarea de conversatii video in grup, in mod gratuit.

Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Ceata plutind deasupra orasului Cape Town - Africa de Sud Hong Kong Imaginati-va locuind aici!- Hallstatt, Austria Ponte Vecchio - Italia Praga - Cehia Rio de Janeiro - Brazilia
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

Google Hangouts permite apeluri vocale gratuite pe internet