Publicat: vin, mai 23rd, 2014

Microsoft a lansat joi tableta Surface Pro 3

Surface Pro 3

Surface Pro 3 este mai usoara, mai subtire si mai rapida decat versiunile precedente.

Surface Pro 3 se vrea mai mult decat o tableta. Cei de la Microsoft au declarat clar ca noul gadget isi doreste sa inlocuiasca laptopul, pentru ca este puternic si portabil si permite lucrul intr-un mod placut si usor. Tableta Microsoft Surface Pro 3 poate fi un concurent direct pentru MacBook Air.

Fata de modelele precedente, noua Surface Pro 3 are cateva imbunatatiri. Specificatiile ei includ ecran de 12 inch la 2160 x 1440 pixeli, 9,1 mm grosime si 800 de grame.

In interior, tableta are procesor Intel Haswell i3, i5 sau i7, 4 sau 8 GB de RAM, spatiu de stocare de pana la 512 GB, Intel HD Graphics 4400, si camera duala de 5 MP care poate filma la 1080p. Autonomia anuntata de producator este de 9 ore.

Cei de la Microsoft au redesenat si stilul pentru aceasta tableta, care acum se simte mult mai natural.

Tabletele Microsoft Surface Pro 3 vin cu Windows 8.1 instalat, iar imbunatatiri au fost facute si la tastatura care se ataseaza magnetic de tableta.

In SUA pretul unei astfel de tablete este de cca 800 dolari. in timp ce in UK va fi de 539 lire sterline

Sursa: Yoda

Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Ceata plutind deasupra orasului Cape Town - Africa de Sud Hong Kong Imaginati-va locuind aici!- Hallstatt, Austria Ponte Vecchio - Italia Praga - Cehia Rio de Janeiro - Brazilia
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

Microsoft a lansat joi tableta Surface Pro 3