Publicat: sâm, oct. 25th, 2014

Samsung Galaxy S6 – Primele zvonuri si informatii, cand ar putea lansat!

Samsung Galaxy S6

Cand va aparea urmasul lui Galaxy S5? Ce noutati va aduce? Cat de mare va fi ecranul? Nu exista niciun raspuns clar la aceste intrebari, insa speculatiile sunt din ce in ce mai dese. Cel mai usor de anticipat este data la care va aparea Samsung Galaxy S6.

Gigantul din Coreea de Sud a lansat precedentele telefoane din seria Galaxy S in preajma MWC – S5 a fost prezentat chiar la show-ul din Barcelona. In 2015, MCW este programat pentru 2 martie.

In ceea ce priveste specificatiile telefonului, exista foarte multe speculatii, unele mai realiste, altele mai putin realiste. Posibilitatea ca smartphone-ul sa aiba un ecran SuperAMOLED sunt mari, aceasta fiind tehnologia preferata a celor de la Samsung pentru display. In ceea ce priveste marimea ecranului, Samsung S6 va avea un ecran, cel mai probabil, cu dimensiuni intre 5.1inchi (cat avea S5) si 5.5inchi (cat are LG G3)

La capitolul rezolutie a ecranului, sunt 2 variante plauzibile – Quad HD sau 4K. A doua varianta pare mai putin plauzibila.

Un alt semn de intrebare vine in ceea ce priveste sistemul de operare – cei de la Samsung au creat Tizen, insa cele mai mari sanse sunt tot pe Android, mai ales dupa lansarea 5.0 Lollipop. Procesorul va fi Qualcomm 64-bit Snapdragon 808 sau 810.

In ceea ce priveste camera, cu siguranta cei de la Samsung vor aduce imbunatatiri – fie va fi tot de 16Mp ca la S5 si vor oferi mai multe moduri, fie va fi crescuta rezolutia pana la 20Mp

Sursa: Yoda.ro

Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Ceata plutind deasupra orasului Cape Town - Africa de Sud Hong Kong Imaginati-va locuind aici!- Hallstatt, Austria Ponte Vecchio - Italia Praga - Cehia Rio de Janeiro - Brazilia
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

Samsung Galaxy S6 – Primele zvonuri si informatii, cand ar putea lansat!