Publicat: mie, oct. 8th, 2014

SureMote, aplicatia care-ti transforma smartphone-ul in telecomanda

Suremote

SureMote este un concept care introduce ideea de aparat sistem cu ajutorul caruia poti controla orice aparat din casa care are nevoie de telecomanda.

SureMote utilizeaza sistemul infrarosu disponibil la telefoanele mai noi pe Android (momentan nu exista vreo versiune pentru iOS). Aplicatia a fost dezvoltata de catre o companie din Israel, Tekoia, si are un succes urias. Este insa doar un inceput, urmand ca numarul aparatelor compatibile sa creasca.

Nu este insa prima aplicatie care ofera acest lucru, insa ea a fost remarcata de catre cei de la TechCrunch pentru ce poata sa faca, dar si pentru faptul ca este gratuita in Google Store.

Aplicatia SureMote

Descopera Lumea
loading...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Descopera Lumea – Galerie

Ceata plutind deasupra orasului Cape Town - Africa de Sud Hong Kong Imaginati-va locuind aici!- Hallstatt, Austria Ponte Vecchio - Italia Praga - Cehia Rio de Janeiro - Brazilia
| RSS | Sitemap | Google+ | science blog |

SureMote, aplicatia care-ti transforma smartphone-ul in telecomanda